fredag 8 juni 2018

Information vecka 23

Hej

Fredagen den 15/6 är det dags för skolavslutning! Eleverna börjar som vanligt kl. 8.10. Avslutningen är i idrottshallen 8.30. Föräldrar hälsas välkomna!
Efter avslutningen går vi till klassrummet för att önska varandra en skön sommar. Därefter är skoldagen slut. De barn som har fritids går dit.
Vi tackar för den här terminen!

Gunilla och SusanneInfo från ledningen:


2018-06-08


Till vårdnadshavare med barn på Lindeborgsskolan

Igår inträffade en händelse på skolan som vi vill informera er om. Under eftermiddagen kom en vårdnadshavare och ytterligare en person till skolan och betedde sig hotfullt mot lärare och annan skolpersonal. Båda personerna är sedan tidigare avstängda från skolan och då ingen av dem ville lämna byggnaden, trots flertalet uppmaningar, tvingades skolledningen ringa polisen.

Eftersom detta skedde under skoltid och det stundtals var stökigt blev flera elever vittnen till händelsen. Från skolans sida ser vi väldigt allvarligt på händelsen. Kränkande behandling, i vare sig ord eller handling accepteras aldrig.

Vi vill ha en välkomnande skola som är en trygg och säker plats för våra elever. Vi vill också ha ett gott samarbete med vårdnadshavare till eleverna. Därför är personerna fortsatt avstängda från skolområdet och skulle polis åter behöva tillkallas så kommer vi att göra det.

Vi förstår att detta kan väcka många tankar och känslor hos både elever och hos er som vårdnadshavare. Ni får gärna höra av er till oss om ni har frågor kring det inträffade.


Stefan Kardum
rektor Lindeborgsskolan
040-34 66 28
0733-01 45 12
stefan.kardum@malmo.se

Lars Bäckgren
Bitr. rektor Lindeborgsskolan
040-34 66 29
0706-00 23 22
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.