tisdag 28 mars 2017

Vecka 13

Hej

Nu har vi satt igång med vår intensivläsning. Barnen läser i olika grupper ca 30 minuter dagligen under den här perioden.
Nästa fredag 7/4 ska alla elever år 1-5 delta i  Rynkebyloppet. Se information här nedan:


Kära föräldrar!
Fredagen den 7 april 2017 kommer vi att delta i Team Rynkeby Skolloppet. Eleverna börjar 8:10 i sina klassrum. Startskottet på loppet kommer gå klockan 9.00 och avslutas vid klockan 9:40.
Loppet organiseras av Team Rynkeby Fonden och är Nordens största välgörenhetslopp för skolelever. Skolloppet arrangeras fredagen före påsklovet på hundratals skolor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Syftet med Team Rynkeby Skolloppet är att motivera eleverna till att röra på sig, samtidigt som de tillsammans med andra skolor i Norden är med och samlar in pengar till barn med allvarliga sjukdomar.

I Sverige, Finland och Norge samlar alla deltagarna in pengar till Barncancerfonden, där insamlingen bland annat bidrar till att finansiera livsviktig forskning.
Hur man hanterar sponsringen
Lindeborgsskolan kommer att för varje elev som deltar skänka pengar till Barncancerfonden. Det kommer också finnas möjlighet för er föräldrar att skänka ett litet belopp. Detta är helt frivilligt.
Beloppet betalas in elektronisk väg på www.team-rynkeby.se/gebidrag.
Kom ihåg att berätta skolans namn till sponsorerna, så att pengarna betalas in till rätt plats.


Pengarna ska vara inbetalda senaste den 28 april 2017. Därefter lämnar klassföreståndaren ut ett diplom och stödarmband från Barncancerfonden.
Viktigt!
Det är att viktigt att understryka, att Team Rynkeby Skolloppet inte handlar om vilken elev eller vilken klass som har samlat in mest pengar - alla bidrag räknas! Och endast genom att medverka i loppet, är eleverna med och lyfter frågan och kunskapen om kampen mot barncancer.
Rynkeby Foods A/S står för alla Team Rynkeby Fondens utgifter i samband med Team Rynkeby Skolloppet. Det gör att samtliga bidrag kan gå oavkortat till Barncancerfonden.
Kom ombytta
Alla elever ska komma ombytta i de kläder de ska springa i. På grund av att det inte finns tillräckligt många omklädningsrum får eleverna duscha när de kommer hem efter skolan.

Vid frågor hör av er till era mentorer eller idrottsläraren Erik, erik.leonartsson@malmo.se.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.